Gerard Way zverejnil videoklip k piesni Millions

NETKY.SK • 7 Október 2014, 12:40 • 2 min
Gerard Way zverejnil videoklip k piesni Millions

LOS ANGELES - Americký hudobník Gerard Way zverejnil videoklip k piesni Millions. V novinke je možné vidieť okrem bývalého speváka už nefungujúcej kapely My Chemical Romance aj tancujúcu štvoricu ľudí v rôznych kostýmoch. Režisérka Jennifer Juniper Stratford využila pri tvorbe videa aj vizuálne efekty.

slovakia

left justify in out

Skladba Millions je najnovším singlom z albumu Hesitant Alien (2014). Z prvého sólového počinu 37-ročného speváka pochádzajú aj single Action Cat a No Shows. Štúdiovka obsahuje dovedna jedenásť piesní, pričom japonská edícia je bohatšia o skladbu Television All the Time. 

 

Gerard Way pôsobil v kapele My Chemical Romance od jej vzniku v roku 2001 až do marca 2013, kedy oznámili ukončenie činnosti. Počas fungovania vydali štyri štúdiové nahrávky: I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (2002), Three Cheers For Sweet Revenge (2004), The Black Parade (2006) a Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys (2010). Najväčší úspech im priniesol album The Black Parade, ktorý obsahuje single Welcome To The Black Parade, Famous Last Words, I Don't Love You či Teenagers. Kapela tento rok v marci fanúšikom a fanúšičkám ešte ponúkla výberovku May Death Never Stop You. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies