Gerard Way zverejnil klip ku skladbe No Shows

NETKY.SK • 19 August 2014, 14:38 • 2 min
Gerard Way zverejnil klip ku skladbe No Shows

USA - Americký hudobník Gerard Way zverejnil videoklip k piesni No Shows.

slovakia

left justify in out

V novinke je možné vidieť bývalého speváka už nefungujúcej americkej formácie My Chemical Romance, ako prezentuje skladbu na pódiu s kapelou, pričom publikum tvoria ľudia v rôznych kostýmoch. O réžiu sa postarala Jennifer Juniper Stratford.

Pieseň No Shows sa bude nachádzať na očakávanej štúdiovke Hesitant Alien, ktorú 37-ročný Way plánuje vydať 30. septembra. Hudobníkov prvý sólový album bude obsahovať 11 skladieb vrátane už zverejneného singla Action Cat. 

 

 

Kapela My Chemical Romance vznikla v roku 2001 v New Jersey. Poslednú zostavu okrem Waya tvorili aj gitaristi Ray Toro a Frank Iero, basgitarista Mikey Way a klávesák James Dewees. Vydali štyri štúdiové nahrávky: I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (2002), Three Cheers For Sweet Revenge (2004), The Black Parade (2006) a Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys (2010). Skutočný úspech prišiel s albumom The Black Parade, ktorý obsahuje single Welcome To The Black Parade, Famous Last Words, I Don't Love You či Teenagers. Formácia ukončila činnosť v marci 2013, no tento rok v marci fanúšikom a fanúšičkám ešte ponúkla výberovku May Death Never Stop You.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies