Gerard Way: Za rozpad My Chemical Romance nemohol nikto z nás

NETKY.SK • 14 Jún 2014, 09:34 • 2 min
Gerard Way: Za rozpad My Chemical Romance nemohol nikto z nás

LOS ANGELES - Americký hudobník Gerard Way vyhlásil, že za rozpad kapely My Chemical Romance, v ktorej pôsobil ako spevák, nemohol žiaden z členov formácie. Skupina ukončila činnosť v marci 2013. Tridsaťsedemročný muzikant to povedal v relácii Zanea Lowea na BBC Radio 1.

slovakia

left justify in out

"Prišiel náš čas. Stalo sa to preto, lebo to celé bola veľmi špeciálna a úžasná vec. Mali sme pokračovať a nechať to zhrdzavieť na koľajniciach? To nebol spôsob, ako táto kapela mala odísť. Myslím, že nás to všetkých poriadne rozrušilo. Nebolo to jednoduché. Bolo to smutné, pretože sme neboli v situácii, kedy sa všetci navzájom nenávidia. Nebola to chyba nikoho z nás. Mali by ste vždy robiť nové veci a rásť ako ľudská bytosť," uviedol Way, ktorý nedávno zverejnil skladbu Action Cat. Tá sa bude nachádzať na jeho očakávanom debutovom sólovom albume, ktorý plánuje vydať tento rok na jeseň. 

 

Kapela My Chemical Romance vznikla v roku 2001 v New Jersey. Poslednú zostavu okrem Waya tvorili aj gitaristi Ray Toro a Frank Iero, basgitarista Mikey Way a klávesák James Dewees. Vydali štyri štúdiové nahrávky: I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (2002), Three Cheers For Sweet Revenge (2004), The Black Parade (2006) a Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys (2010). Skutočný úspech prišiel s albumom The Black Parade, ktorý obsahuje single Welcome To The Black Parade, Famous Last Words, I Don't Love You či Teenagers. Tento rok v marci fanúšikom a fanúšičkám ešte ponúkli výberovku May Death Never Stop You. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies