Gerard Mousasi: Conor McGregor ma vydieral s nožom

NETKY.SK • 25 Október 2016, 14:53 • 2 min
Gerard Mousasi: Conor McGregor ma vydieral s nožom

LAS VEGAS - Mousasi je zápasníkom UFC vo strednej váhe. Vždy bol známy svojou skromnosťou. Minulý víkend zápasil proti legendárnemu Vitorovi Belfortovi. Mousasi vyhral v druhom kole na TKO. Toto víťazstvo ho posunulo bližšie k vytúženému titulovému zápasu. Z piatich zápasov prehral iba jeden a porazil mená ako sú Thiago Santos alebo Dan Henderson.

slovakia

left justify in out

Holandský zápasník bol viackrát kritizovaný, že jeho pozápasové tlačovky sú strašne nudné a nezaujímavé. No pre zmenu sa teraz ukázal v úplne inom svetle. Najprv vynadal celej strednej váhe, že nestojí za nič. Potom povedal, že ľudia sú hlúpi preto lebo fandia zápasníkom ako McGregor, že asi aj on začne rozhadzovať flašky len aby ho viacej uznávali.

 

Mousasi tvrdí, že McGregor mu napísal správu v ktorej sa mu vyhráža nožom:

"Ľuďom sa páčilo čo hovorím, lebo hovorím stále iba pravdu. Sem tam musíš srandovať aby si ťa ľudia všimli. Aj Conor McGregor mi poslal správu. Najprv mi iba vynadal a vyhrážal sa mi. Potom mu hovorím "čo mi spravíš s tými tvojimi 50 kilami?" Ten zbabelec sa mi potom vyhrážal s nožom. Ale vie, že mu hocikedy rozbijem tvár."

 

"Sem tam poviem veci ktoré nemyslím vážne. Napríklad aj to, že ľudia nevedia kto je ozajstným zápasníkom a kto ním nie je. Samozrejme aj on je top zápasník. Angličtina nie je môj materinský jazyk a sem tam iba tak hovorím všelijaké nezmysly. Ale je smiešne, že mi iba takto napísal."

 

Mousasi je momentálne na piatom mieste vo svojej kategórií. To, že kto bude jeho ďalším súperom záleží hlavne od výsledkov zápasov Weidman vs Romero a Rockhold vs Souza. Nakoľko všetci štyria sú v tabuľke pred ním. Ale ak sa mu podarí ešte jeden dobrý zápas nad niektorým zápasníkom zo spomínanej štvorky, tak ho titulový zápas určite neminie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies