Gérard Depardieu stvárni Straussa-Kahna v príbehu o jeho sexuálnej afére

NETKY.SK • 7 Február 2012, 07:56 • 2 min
Gérard Depardieu stvárni Straussa-Kahna v príbehu o jeho sexuálnej afére

Gérard Depardieu stvárni Straussa-Kahna v príbehu o jeho sexuálnej afére - Kultúra Francúzsky herec Gérard Depardieu si zahrá Dominiqua Straussa-Kahna vo filme o sexuálnej afére v New Yorku, ktorá ho prinútila vzdať sa funkcie šéfa Medzinárodného menového

slovakia

left justify in out

img

Francúzsky herec Gérard Depardieu si zahrá Dominiqua Straussa-Kahna vo filme o sexuálnej afére v New Yorku, ktorá ho prinútila vzdať sa funkcie šéfa Medzinárodného menového fondu (MMF). Informoval o tom americký režisér Abel Ferrara, ktorý bude film režírovať. Uviedol, že filmovú manželku šéfa MMF stvárni Isabelle Adjaniová.
      Obvinenie Straussa-Kahna zo znásilnenia hotelovej chyžnej v New Yorku ho pripravilo aj o možnosť kandidovať vo francúzskych prezidentských voľbách. 
      Americké úrady pre nejednoznačnosť dôkazov napokon od trestného stíhania Straussa-Kahna ustúpili. Vo Francúzsku ho však obvinila z pokusu o znásilnenie ešte v roku 2003 spisovateľka Tristane Banonová. Strauss-Kahn jej obvinenie poprel a podľa francúzskych zákonov je už lehota na jeho trestné stíhanie premlčaná.
      Ferrara vyhlásil, že film nakrúti aj napriek pochybnostiam producentskej spoločnosti Wildbunch: "Ja som režisér. Nikto mi nezabráni hovoriť o mojom filme." 
      Uviedol, že nakrúcať sa bude od júna v New Yorku, Paríži a Washingtone, ktoré sú sídlami moci. "Bude to film o bohatých a vplyvných."
      Depardieu (63), s ktorým sa Ferrara stretol v septembri na filmovom festivale v Deauville, má podľa neho všetko, čo by si mohol od herca želať, informovala stanica BBC.
      Najznámejší film Ferraru Až na dno (1992) je o skorumpovanom newyorskom policajtovi (Harvey Keitel), ktorý berie heroín a je gamblerom. Film bol nakrútený za 18 dní a miestami skrytou kamerou, keď produkcia nezabezpečila povolenie.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies