Georgian Airways budú prevádzkovať linku z Bratislavy do Tbilisi

NETKY.SK • 26 Marec 2018, 19:07 • 2 min
Georgian Airways budú prevádzkovať linku z Bratislavy do Tbilisi

BRATISLAVA - Bratislava bude mať nové letecké spojenie s hlavným mestom Gruzínska Tbilisi. Pravidelnú linku bude prevádzkovať gruzínska letecká spoločnosť Georgian Airways dvakrát týždenne, v pondelok a sobotu.

slovakia

left justify in out

Prvý prílet lietadla novej leteckej spoločnosti z Tbilisi na bratislavskom letisku a otvorenie leteckého spojenia očakávajú v pondelok večer približne okolo 22:00. Odlet do Tbilisi je plánovaný okolo 23:00.

Georgian Airways budú prevádzkovať leteckú linku do Tbilisi a z nej novým typom lietadla Embraer 190 JET 94-106 s kapacitou 88 miest v ekonomickej triede a deväť miest v biznis triede. Let potrvá približne tri hodiny. Cestujúci v ekonomickej triede si budú môcť na palubu vziať jeden kus príručnej batožiny s hmotnosťou osem kilogramov a jeden kus podanej batožiny s hmotnosťou 23 kilogramov.

Privátna letecká spoločnosť Georgian Airways funguje pod týmto názvom od roku 2004. Predtým mala meno Airzena od jej vzniku v roku 1993, tento názov však doposiaľ využíva. Aerolínie majú v tomto mesiaci začať lietať z Tbilisi aj do Barcelony, Paríža, Bologne, Bruselu, Berlína a Düsseldorfu. Georgian Airways ako prvá gruzínska letecká spoločnosť začala používať moderné západné stroje. Vo flotile má lietadlá Boeing 737-700 NG, Embraer 190 a Bombardier CRJ.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies