Georges St. Pierr prelomil mlčanie a prezradil prečo odďaľuje svoj návrat do oktagonu

NETKY.SK • 5 Jún 2017, 14:49 • 2 min
Georges St. Pierr prelomil mlčanie a prezradil prečo odďaľuje svoj návrat do oktagonu

BRATISLAVA - Fanúšikovia zostali zaskočení zo správy o tom, že ich miláčik nenastúpi do oktagonu v júni, ale svoj návrat presunul až na november. Nikto nerozumel prečo. Zápasníci zostali rozčúlení, že musia až tak dlho čakať na ďalšiu šancu zabojovať o titul. Napokon sa k celej situácii vyjadril aj Georges´GSP´St. Pierr.

slovakia

left justify in out

"Môžete mi veriť, že nepatrím medzi tých, ktorý necháva ostatných čakať. Jediným dôvodom prečo nemôžem zápasiť je moje poranené oko. Vidím zatiaľ obmedzene, ale lekári hovoria, že to bude v poriadku. Ďalej mi povedali, že minimálne do septembra nemôžem ani len sparovať," prezradil Georges St. Pierr.

 

GSP nešpecifikoval ako sa mu oko zranilo, ale vedenie UFC tvrdí, že o tom už vedelo vo februári keď podpisovali zmluvu s Kanaďanom. Ťažko povedať čo sa mu mohlo stať, alebo čo znamená, že ešte nevidí na zranené oko poriadne lebo na tlačovej konferencií v marci vyzeral byť v úplnom poriadku.

 

"UFC vedelo, že v lete nebudem môcť zápasiť, aj tak usporiadali tlačovú konferenciu s Michaelom Bispingom. Dobre vedeli, že potrebujem ešte čas aj tak ma tlačili do júlového zápasu, preto som musel prezradiť, že som zranený a že v lete určite nemôžem zápasiť," doplnil Georges St. Pierr.

 

Podľa posledných informácií je aj Bisping zranený, tak sa UFC rozhodlo pre zápas o dočasný opasok medzi Yoelom Romerom a Robertom Whittakerom, takže môže byť každý fanúšik aj zápasník spokojný. Jediné sklamanie budú mať fanúšikovia GSP-ho ale onedlho sa určite návratu legendy dočkajú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies