Georgeovi W. Bushovi čiastočne nahradili kolenný kĺb

NETKY.SK • 28 Máj 2014, 08:10 • 2 min
Georgeovi W. Bushovi čiastočne nahradili kolenný kĺb

DALLAS - Bývalý americký prezident George W. Bush sa v nemocnici v Chicagu úspešne podrobil operácii, pri ktorej mu čiastočne nahradili kolenný kĺb, uviedla dnes tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Busha (67) operovali v sobotu a v pondelok sa vrátil domov do Dallasu, potvrdil jeho hovorca Freddy Ford. Podľa hovorcu sa exprezidentovi darí skvele - dokázal sa postaviť, prejsť dookola a zísť aj vyjsť po schodoch už niekoľko hodín po operácii.
      

George Bush mladší je známy svojou vytrvalosťou pri udržiavaní kondície. Od svojho odchodu z Bieleho domu každoročne usporadúval jazdu na horských bicykloch, na ktorej sa zúčastňuje spolu s bývalými vojakmi, zranenými vo vojnách v Iraku a v Afganistane.
      

Začiatkom mesiaca Bush zapojil do tohto cyklistického podujatia na svojom ranči v Crawforde. Vlani v auguste absolvoval operáciu srdca, pri ktorej mu uvoľnili zablokovanú tepnu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies