George utrpel v tréningovom zápase vážne zranenie nohy, MS nestihne

NETKY.SK • 2 August 2014, 09:54 • 2 min
George utrpel v tréningovom zápase vážne zranenie nohy, MS nestihne

LAS VEGAS - Paul George nebude reprezentovať USA na svetovom šampionáte basketbalistov. Hráč tímu NBA Indiana Pacers utrpel v piatkovom tréningovom dueli americkej reprezentácie na Nevadskej univerite v Las Vegas vážne zranenie nohy, ktoré ho z hry vyradí na dlhší čas.

slovakia

left justify in out

George pri jednom zo súbojov pod košom dopadol nešťastne na pravú nohu a pravdepodobne si ju zlomil nad členkom, hoci presná diagnóza ešte nie je známa. Jeho spoluhráči zostali v šoku a zápas okamžite prerušili. "Za týchto okolností sa nedalo pokračovať. Je to ťažké a veľmi emocionálne pre nás všetkých," reagoval zväzový šéf Jerry Colangelo.
      

Kouč USA Mike Krzyzewski mal v sobotu zúžiť širšiu nomináciu na MS v Španielsku, v ktorej mal mať George pevné miesto. Dvadsaťštyriročný hráč opúšťal palubovku na nosidlách, neskôr ale prostredníctvom Twitteru napísal: "Ďakujem všetkým za podporu. Budem okej a vrátim sa silnejší, ako kedykoľvek predtým!!!"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies