George Miller: Mám ďalšie dva príbehy o Šialenom Maxovi

NETKY.SK • 15 Január 2016, 16:17 • 2 min
George Miller: Mám ďalšie dva príbehy o Šialenom Maxovi

BRATISLAVA - Austrálsky filmár George Miller potvrdil, že snímka Mad Max: Zbesilá cesta (2015) nebude posledným filmom zo slávnej série.

slovakia

left justify in out

Vyvrátil tak tvrdenia amerického portálu Page Six. "Bol to úplne skomolený rozhovor," vysvetlil 70-ročný filmár pre portál The Wrap. Podľa jeho slov sú informácie o tom, že ďalšia snímka už nikdy nevznikne, nepravdivé. "Povedal som nie, (Mad Max) nebude ďalší a ona to pochopila tak, že nikdy nebudem chcieť nakrútiť ďalšieho Mad Maxa," vysvetlil Miller. Taktiež uviedol, že má pripravené ešte ďalšie dva príbehy. Tie však nemusia byť nutne vzniknúť ihneď po najnovšom filme.

 


George Miller sa preslávil najmä vďaka snímkam Šialený Max (1979), Šialený Max 2: Bojovník ciest (1981) a Šialený Max a Dóm hromu (1985). Najnovší postapokalyptický film z jeho dielne, spomínaný Mad Max: Zbesilá cesta, si vyslúžil desať nominácií na Oscara. Rodák z austrálskeho Queenslandu získal prestížne ocenenie prevzal už v roku 2007, keď jeho snímka Happy Feet (2006) získala Oscara v kategórii Najlepší animovaný film. Okrem toho režíroval tiež snímky Čarodejnice z Eastwicku (1987), Liek pre Lorenza (1992), Prasiatko Babe v meste (1998) či Happy Feet 2 (2011).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies