George Michael je po autonehode stále v nemocnici

NETKY.SK • 21 Máj 2013, 20:11 • 2 min
George Michael je po autonehode stále v nemocnici

LONDÝN - Britský spevák George Michael zostáva po štvrtkovej autonehode v nemocnici, kde si ho nechali na pozorovanie. Uviedla to jeho hovorkyňa Connie Filippello.

slovakia

left justify in out

"Chcem zdôrazniť, že George Michael je v nemocnici na pozorovaní z čisto preventívnych dôvodov. Utrpel niekoľko menších poranení na hlave, a preto si ho tam ešte nechávajú, aby ho mohli kontrolovať. Jeho stav sa zlepšuje a už sa teší domov," vyhlásila Filippello.

Štyridsaťdeväťročný spevák mal autonehodu vo štvrtok popoludní pri meste St Albans v Hertfordshire. Michael auto nešoféroval, keďže v roku 2010 dostal päťročný zákaz sadnúť si za volant po tom, ako riadil vozidlo pod vplyvom marihuany. Paramedici ho po príchode našli mimo auta, no pri vedomí a následne ho previezli do jednej z londýnskych nemocníc, kde ho ošetrili. Podľa miestnej polície bolo spevákovo vozidlo jediným účastníkom spomínanej nehody.

George Michael, pôvodným menom Georgios Kyriacos Panagiotou, sa narodil 25. júna 1963 v Londýne. Spolu s Andrewom Ridgeleyem založil v roku 1981 popové duo Wham!, ktoré sa preslávilo predovšetkým hitom Last Christmas. V roku 1987 sa Michael vydal na sólovú dráhu, pričom na konte má štúdiovky Faith (1987), Listen Without Prejudice, Vol. 1 (1990), Older (1996), Songs from the Last Century (1999) a Patience (2004). Celosvetovo predal viac ako 100 miliónov kópií albumov, sedemkrát sa dostal na čelo singlového UK Chartu a osemkrát na prvé miesto amerického singlového rebríčka. V roku 2008 ho magazín Billboard zaradil na 40. miesto rebríčka 100 najúspešnejších interpretov všetkých čias. Počas kariéry získal napríklad tri Brit Awards, štyri Ivor Novello Awards, tri American Music Awards a dve Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona