George Clooney stále čaká na tú pravú

NETKY.SK • 4 December 2013, 09:58 • 2 min
George Clooney stále čaká na tú pravú

LOS ANGELES - Americký herec George Clooney vraj ešte nenašiel lásku svojho života aj napriek tomu, že má za sebou už množstvo vzťahov.

slovakia

left justify in out

"Ešte som ju nestretol," povedal stručne pre W magazine. Hoci preňho nie je výber správnej partnerky jednoduchý, zdôveril sa, že už ako chlapec obdivoval niekoľko známych herečiek. "Keď som bol dieťa, bol som zamilovaný do Audrey Hepburn. Ako jedenásťročný som pozeral Prázdniny v Ríme a vravel som si, že je elegantnejšia ako čokoľvek, čo som dovtedy videl. A bláznivo som sa do nej zamiloval. Miloval som aj Grace Kelly. Myslím na tú scénu, keď vychádzala z vody vo filme Chyťte zlodeja, vtedy som si pomyslel, že je to tá najkrajšia žena na svete, akú som kedy videl," povedal 52-ročný herec. Vo filme Chyťte zlodeja (1955) stvárnil hereckého partnera Grace Kelly Cary Grant, ktorého podobne ako dnes Clooneyho považovali za sexsymbol.

Keďže je hollywoodsky milovník v súčasnosti pracovne vyťažený, na hľadanie vhodnej partnerky mu veľa času neostáva. Pre bohatý pracovný program musí vraj počas nakrúcania filmov často prespávať v hoteloch, mimo svojho domu. Ako uviedol pre magazín W, v hotelovej izbe s jednou posteľou, v meste, kam by sa určite nevybral na dovolenku, trávi takto aj osem mesiacov v roku. V rozhovore tiež povedal, že ak počas nakrúcania nie je v kontakte s ľuďmi, ktorí okolo seba šíria radosť kamkoľvek idú, začne mu byť poriadne smutno za domovom. "Domov je humor... a láska a zodpovednosť… a začne mi chýbať vtedy, keď si ľudia, ktorí to vedia, a ja nedokážeme nájsť čas na to, aby sme mohli byť spolu," vysvetlil Clooney. 

George Clooney sa preslávil účinkovaním v seriáli Pohotovosť (1994 - 2009) a zahral si aj vo filmoch ako Od súmraku do úsvitu (1996), Traja králi (1999), Braček, kde si? (2000), Dobrú noc a veľa šťastia (2005), Michael Clayton (2007), Po prečítaní spáľte (2008), Lietam v tom (2009), Muži, čo čumia na kozy (2009), Deti moje (2011) či v krimi komédii Dannyho jedenástka (2001) a jej pokračovaniach Dannyho dvanástka (2004) a Dannyho trinástka (2007). Na konte má tri Zlaté glóbusy a dva Oscary. Prvého získal za herecký výkon v snímke Syriana (2005), druhého ako jeden z producentov filmu Argo (2012), ktorý vo februári na cenách Akadémie filmových umení a vied triumfoval v kategórii Najlepší film. Na prestížne ocenenie ho nominovali už celkovo osemkrát, nielen ako herca a producenta, ale aj režiséra a scenáristu. Zatiaľ naposledy sa fanúšikom predstavil v sci-fi Gravitácia, ktoré malo v slovenských kinách premiéru 3. októbra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies