George Clooney sa zasnúbil

NETKY.SK • 27 Apríl 2014, 10:52 • 2 min
George Clooney sa zasnúbil

BRATISLAVA - Americký herec a filmár George Clooney sa údajne zasnúbil s britsko-libanonskou právničkou Amal Alamuddin. Pre magazín People to uviedol nemenovaný zdroj z Clooneyho okolia.

slovakia

left justify in out

"George a Amal sa to síce snažia udržať v tichosti, ale zároveň sa to ani nesnažia úplne utajiť. Myslím si, že chcú, aby ľudia, na ktorých im záleží, vedeli, že je to vážne a že plánujú byť spolu navždy," povedal zdroj s tým, že 52-ročný herec požiadal 36-ročnú právničku o ruku niekedy v priebehu uplynulých dvoch týždňov.

 

Dvojicu videli vo štvrtok na večeri v Malibu spoločne so Cindy Crawford a jej manželom Randem Gerberom, pričom Alamuddin mala na ľavej ruke veľký prsteň. Deň predtým zas pár zjavne oslavoval zasnúbenie s priateľmi v inej reštaurácii. Clooneyho hovorca správy o zásnubách nepotvrdil ani nepoprel. "Súkromný život môjho klienta nekomentujem," vyhlásil. Clooneyho a Alamuddin prvý raz videli spolu vlani v októbri v Londýne, keď herec ešte chodil s modelkou Monikou Jakisic. Vo februári boli spolu na špeciálnej projekcii v Bielom dome vo Washingtone, kde Clooney uviedol svoj najnovší film Pamiatkari (2014), v ktorom figuruje ako režisér, scenárista, producent aj herec. V marci zas boli spolu na dovolenke v Tanzánii a na Seychelách. Niekoľko dní po návrate ich potom videli spolu na večeri v New Yorku.

 

George Clooney sa preslávil účinkovaním v seriáli Pohotovosť (1994 - 2009). Známy je tiež z filmov Od súmraku do úsvitu (1996), Traja králi (1999), Braček, kde si? (2000), Dobrú noc a veľa šťastia (2005), Michael Clayton (2007), Po prečítaní spáľte (2008), Lietam v tom (2009), Muži, čo čumia na kozy (2009), Deti moje (2011), Gravitácia (2013), spomínaných Pamiatkarov či krimi komédie Dannyho jedenástka (2001) a jej pokračovania Dannyho dvanástka (2004) a Dannyho trinástka (2007). Na konte má tri Zlaté glóbusy a dva Oscary. Prvého získal za herecký výkon v snímke Syriana (2005), druhého ako jeden z producentov filmu Argo (2012). Na prestížne ocenenie ho nominovali už osemkrát, nielen ako herca a producenta, ale aj režiséra a scenáristu. Clooney bol v rokoch 1989 až 1993 ženatý s herečkou Taliou Balsam, neskôr chodil napríklad britskou modelkou Lisou Snowdon, talianskou herečkou Elisabettou Canalis alebo americkou herečkou, modelkou a bývalou profesionálnou wrestlerkou Stacy Keibler.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona