George Clooney poprel špekulácie o rôznych partnerkách

NETKY.SK • 31 Október 2013, 15:11 • 2 min
George Clooney poprel špekulácie o rôznych partnerkách

LOS ANGELES - Americký herec George Clooney poprel všetky špekulácie o jeho údajných vzťahoch s rôznymi ženami. Päťdesiatdvaročného herca, ktorý sa pred niekoľkými mesiacmi rozišiel s bývalou wrestlerkou Stacy Keibler, dávali médiá dohromady s kolegyňou Katie Holmes, advokátkou Amal Alamuddin či chorvátskou modelkou Monikou Jakisic.

slovakia

left justify in out

"Tri rozdielne príbehy počas troch týždňov, samozrejme je to všetko vymyslené," povedal Clooney pre magazín People. Ku špekuláciám sa následne vyjadril aj jeho hovorca. "George chce, aby tieto reči okolo Moniky skončili. Chce tiež pokoj pre Katie, a aby sa Amal mohla venovať prípadom bez otravovania pre večeru s Georgeom a štyrmi ďalšími ľuďmi," vysvetlil. "Dokonca som sa pýtal Georgea, či sú tieto špekulácie pravdivé a on povedal, že sa nikdy nevyjadruje k osobnému životu, ale v záujme týchto troch žien, si myslí, že by mal," dodal.

George Clooney sa preslávil účinkovaním v seriáli Pohotovosť (1994 - 2009) a zahral si aj vo filmoch ako Od súmraku do úsvitu (1996), Traja králi (1999), Braček, kde si? (2000), Dobrú noc a veľa šťastia (2005), Michael Clayton (2007), Lietam v tom (2009) či v krimi komédii Dannyho jedenástka (2001) a jej pokračovaniach. Na konte má tri Zlaté glóbusy a dva Oscary. Prvého získal za herecký výkon v snímke Syriana (2005), druhého ako jeden z producentov filmu Argo (2012), ktorý vo februári na cenách Akadémie filmových umení a vied triumfoval v kategórii Najlepší film. Na prestížne ocenenie ho nominovali už celkovo osemkrát, nielen ako herca a producenta, ale aj režiséra a scenáristu. Naposledy sa fanúšikom predstavil v sci-fi Gravitácia, ktoré malo v slovenských kinách premiéru 3. októbra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona