George Clooney opäť randí: Chodí s modelkou Monikou Jakisic

NETKY.SK • 30 Október 2013, 11:54 • 2 min
George Clooney opäť randí: Chodí s modelkou Monikou Jakisic

LOS ANGELES - Americký herec George Clooney chodí s chorvátskou modelkou Monikou Jakisic, s ktorou mal románik už aj v roku 2004.

slovakia

left justify in out

 "Monika a George spolu chodia. Sú si veľmi blízki, avšak nie je jeho oficiálnou partnerkou. Stretávajú sa takmer každý večer," prezradil pre magazín Us Weekly zdroj z okolia páru. O dvojici sa začalo tento rok prvý raz hovoriť v septembri, len krátko po tom ako sa Clooney rozišiel s bývalou wrestlerkou Stacy Keibler. Prednedávnom sa 52-ročný herec ukázal na verejnosti tiež s advokátkou Amal Alamuddin, čo vzápätí vyvolalo špekulácie o novom romániku. Podľa zdroja z hercovho okolia sú však Alamuddin a Clooney iba kamaráti.

George Clooney sa preslávil účinkovaním v seriáli Pohotovosť (1994 - 2009) a zahral si aj vo filmoch ako Od súmraku do úsvitu (1996), Traja králi (1999), Braček, kde si? (2000), Dobrú noc a veľa šťastia (2005), Michael Clayton (2007), Lietam v tom (2009) či v krimi komédii Dannyho jedenástka (2001) a jej pokračovaniach. Na konte má tri Zlaté glóbusy a dva Oscary. Prvého získal za herecký výkon v snímke Syriana (2005), druhého ako jeden z producentov filmu Argo (2012), ktorý vo februári na cenách Akadémie filmových umení a vied triumfoval v kategórii Najlepší film. Na prestížne ocenenie ho nominovali už celkovo osemkrát, nielen ako herca a producenta, ale aj režiséra a scenáristu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona