George Clooney je slobodný: Stacy Keibler ho opustila!

NETKY.SK • 9 Júl 2013, 15:32 • 2 min
George Clooney je slobodný: Stacy Keibler ho opustila!

LOS ANGELES - Americký herec George Clooney sa rozišiel s herečkou, modelkou a bývalou profesionálnou wrestlerkou Stacy Keibler. Dvojica, ktorá začala randiť pred dvoma rokmi, totiž má rozdielne predstavy o budúcnosti.

slovakia

left justify in out

"Stacy to ukončila. Jedného dňa chce mať deti a rodinu a vie, ako je na tom v tomto smere George. Porozprávali sa a pred niekoľkými týždňami sa rozišli," uviedol dôveryhodný zdroj pre magazín People. Ten tiež tvrdí, že 52-ročný Clooney a 33-ročná Keibler naďalej dobre vychádzajú. "Každý deň komunikujú. Boli priateľmi predtým, ako spolu začali chodiť a budú nimi aj naďalej. Bol to priateľský rozchod," prezradil.

Clooney bol v rokoch 1989 až 1993 ženatý s herečkou Taliou Balsam. Po rozvode vyhlásil, že sa už nikdy neožení. Medzi jeho expartnerky patria modelka Lisa Snowdon, televízne celebrity Céline Balitran a Sarah Larson či herečky Elisabetta Canalis, Kelly Preston, Renée Zellweger alebo Krista Allen. 

George Clooney má na konte tri Zlaté glóbusy a dva Oscary. Prvú cenu americkej Akadémie filmových umení a vied získal za herecký výkon v snímke Syriana (2005), druhú ako jeden z producentov filmu Argo (2012), ktorý vo februári na udeľovaní Oscarov triumfoval v kategórii Najlepší film. Na prestížne ocenenie ho nominovali už celkovo osemkrát, nielen ako herca a producenta, ale aj režiséra a scenáristu. Clooney sa preslávil účinkovaním v seriáli Pohotovosť (1994 - 2009) a zahral si vo filmoch ako Od súmraku do úsvitu (1996), Traja králi (1999), Braček, kde si? (2000), Dobrú noc a veľa šťastia (2005), Michael Clayton (2007), Lietam v tom (2009) či v krimi komédii Dannyho jedenástka (2001) a jej pokračovaniach. Ako režisér debutoval snímkou Milujte svojho zabijaka (2002), po nej režíroval spomínaný film Dobrú noc a veľa šťastia, ďalej snímku Tvrdé palice (2011) a zatiaľ naposledy triler Deň zrady. Ako herec sa najbližšie predstaví v sci-fi trileri Gravitácia režiséra Alfonsa Cuaróna, ktorý by mal byť v slovenských kinách od 3. októbra.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies