Gentner utrpel pri zrážke s brankárom početné zlomeniny a otras mozgu

NETKY.SK • 17 September 2017, 12:17 • 2 min
Gentner utrpel pri zrážke s brankárom početné zlomeniny a otras mozgu

STUTTGART - Kapitán futbalistov VfB Stuttgart Christian Gentner utrpel pri kolízii v sobotňajšom zápase 4. kola nemeckej Bundesligy s Wolfsburgom (1:0) viacero poranení a viacnásobné zlomeniny v tvárovej oblasti.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný stredopoliar bude musieť podstúpiť operáciu, po ktorej by sa však mal plne uzdraviť.

 

Gentner doplatil na zrážku s brankárom Wolfsburgu Koenom Casteelsom, pri ktorej dostal úder kolenom do tváre. Po kolízii zostal krátko ležať na trávniku v bezvedomí, lekári ho okamžite transportovali do nemocnice. Päťnásobnému nemeckému reprezentantovi diagnostikovali zlomeninu očnice, nosu a hornej čeľuste a ťažký otras mozgu. Po operácii, ktorú podstúpi v najbližších dňoch, by mal vynechať niekoľko týždňov.

 

"Je to pre Gentnera, jeho rodinu a náš klub krutá správa. Najdôležitejšia je pre nás ale informácia, že by sa mal plne zotaviť," citovala agentúra DPA športového riaditeľa VfB Michaela Reschkeho. "Dáme Christianovi toľko času na uzdravenie, koľko bude potrebovať. Pre naše mužstvo je mimoriadne dôležitý, na trávniku, aj mimo neho."

 

Nováčik zo Stuttgartu zdolal v sobotňajšom stretnutí Wolfsburg 1:0 a v tabuľke mu patrí so šiestimi bodmi priebežné deviate miesto.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona