Geniálny nápad? Umelec z Japonska vytvára vtipné sošky zvierat, pozrite si 10 najlepších

NETKY.SK • 31 Marec 2021, 07:55 • 2 min
Geniálny nápad? Umelec z Japonska vytvára vtipné sošky zvierat, pozrite si 10 najlepších

Sošky stvárnených zvieratiek vznikli deformáciou pôvodnej fotky, ktorá už sama o sebe pobavila mnohých a niektoré sa stali virálnymi. Výsledok umeleckej tvorby je naozaj originálny a každého určite pobaví.

slovakia

left justify in out

Zviera nikdy nesklame

 

Kto by nemal rád zvieratá? A kto by nemal rád vtipné zvieratá? Umelec z Japonska je známy vďaka svojmu účtu na sociálnej sieti Twitter ako Meetissai  a vyrába vtipné sošky zvierat založené  na skutočných fotografiách. Figúrky zachytávajú rôzne zvieratá, ale najčastejšie na jeho profile nájdeme mačky. Kreatívny umelec si na Twitteri získal obrovskú podporu a s tým aj popularitu a jeho diela sa hromadne zdieľajú. 

 

 

 

Základom je uhol pohľadu. Zachytené zvieratú sú často zdferomované práve kvôli nešťastnému uhlu pohľadu fotky, čo bolo určite výrobnou išnpiráciou, keď sa talentovaný  japonec rozhodol pobaviť svet. 

 

 

 

imgimg



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies