Geniálne VIDEO: Takto ste Dominiku Cibulkovú ešte nevideli

NETKY.SK • 27 December 2016, 07:59 • 2 min
Geniálne VIDEO: Takto ste Dominiku Cibulkovú ešte nevideli

BRATISLAVA – Tenisti si počas sviatok oddýchnu iba chvíľu, pretože už o niekoľko dní majú na plane ďalšie turnaje. Výnimkou nie je ani naša Dominika Cibulková (27).

slovakia

left justify in out

Ženská tenisová asociácia sa rozhodla všetkým tenisovým fanúšikom popriať veselé vianočné sviatky prostredníctvom videa, v ktorom hrá jednu z hlavných úloh aj naša najúspešnejšia tenistka Dominika Cibulková.

 

Okrem nej sa vo videu objavili české tenistky Karolína Plíšková a Lucie Šafářová, Ruska Svetlana Kuznecovová, Francúzky Kristina Mladenovicová a Caroline Garcíaová, Poľka Agnieszka Radwaňská a aj samotná svetová jednotka Nemka Angelique Kerberová. Podľa informácií WTA si tenisové hviezdy natáčanie užili, iba Kerberovej robil trochu problém spev.

 

 

 

Dominika Cibulková sa domov na Vianoce vrátila z Floridy, kde tvrdo trénovala. Dlho sa však doma neohreje, pretože cestuje do Austrálie, kde sa o pár dní začnú tenisové turnaje, ktoré vyvrcholia grandslamom Australian Open v Melbourne.

 

 

 

Hou hou hou! very merry christmas to you all 🎅🏼❤

Fotka uverejnená používateľom Dominika Cibulkova (@domicibulkova),




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona