Generálny riaditeľ spoločnosti Binance tvrdí, že ICO sú potrebné

NETKY.SK • 9 Máj 2018, 10:04 • 2 min
Generálny riaditeľ spoločnosti Binance tvrdí, že ICO sú potrebné

Generálny riaditeľ spoločnosti Binance verí, že počiatočné ponuky mincí (ICO) sú určené ako náhrada tradičného rizikového kapitálu a ako primárnej metódy, prostredníctvom ktorej začínajúce podniky financujú svoj rast.

slovakia

left justify in out

Zhao pochválil cnosti ICO a vysvetľoval z prvej ruky, že „získavanie peňazí prostredníctvom ICO je stokrát jednoduchšie ako prostredníctvom tradičných VC.“

 

Predpokladané výhody, ktoré poskytovatelia VC poskytujú začínajúcim podnikom, sú veľmi prehnané. Väčšina VC nemá žiadnu predstavu o projektoch, do ktorých investujú alebo o tom, ako pomôcť začínajúcej spoločnosti postaviť sa na vlastné nohy.

 

„Zatiaľ čo niektorí profesionálni investori VC sú skutočnými odborníkmi vo svojej oblasti a skutočne sa snažia pomôcť podnikateľom, tak aj postupne zisťujem, že drvivá väčšina profesionálnych VC nemá žiadnu predstavu o projektoch alebo oblastiach, do ktorých investujú. Mnohí z nich nemajú skúsenosti a nemajú ani základné znalosti o technológiách týkajúcich sa ich oblasti pôsobenia.“

 

Zhao ďalej uviedol, že sa domnieva, že väčší podiel projektov financovaných ICO sa nakoniec ukáže ako úspešný. Poznamenal aj, že mnohé VC už začali investovať priamo do ICO.

 

Ako uviedla spoločnosť CCN, spoločnosť Sequoia tvrdila, že Zhao údajne porušil dohodu o výlučnosti tým, že sa po rozhovoroch medzi spoločnosťami Binance a Sequoia rozbila ponuka od inej firmy VC.

 

Zhao popiera obvinenia a v pondelok vyhlásil, že Binance môže čoskoro vyžadovať, aby všetky projekty, ktoré sa používajú na platforme Binance boli zverejnené, ak majú priame alebo nepriame vzťahy so spoločnosťou Sequoia.

 

Spoločnosť Binance nereagovala na žiadosť CCN o objasnenie toho, čo Zhao presne myslel jeho vyjadrením.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Erika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies