Generálny manažér Zvolena preplatí fanúšikom vstupenky

NETKY.SK • 15 Október 2014, 16:00 • 2 min
Generálny manažér Zvolena preplatí fanúšikom vstupenky

ZVOLEN - Generálny manažér extraligového hokejového klubu HKM Zvolen Milan Čanky zaplatí z vlastných prostriedkov cenu vstupeniek každému fanúšikovi, ktorý nemohol dosledovať derby duel 10. kola v Brezne s Banskou Bystricou.

slovakia

left justify in out

Fanúšikov HKM vykázali usporiadatelia už krátko po úvodnom vhadzovaní. Zvolenskí funkcionári síce protestovali u hlavného usporiadateľa, ale nepochodili. Časť fanúšikov tímu spod hradu Matúša Čáka obviňuje manažment klubu z pasivity pri riešení duelu v Brezne i súboja 1. kola rovnako s Banskou Bystricou, ktorý dohrávali po takmer mesiaci.

 

"Generálny manažér HKM Milan Čanky sa preto v záujme upokojenia situácie a zlepšenia vzťahov medzi klubom a priaznivcami rozhodol odškodniť všetkých, ktorí nemohli duel v Brezne dopozerať do konca. Každému, kto v pracovných dňoch od 8.00 do 15.30 h prinesie na sekretariát klubu vstupenku zo zápasu B. Bystrica - Zvolen z 5. 10. 2014 uhradí hodnotu lístka z vlastných prostriedkov," uvádza sa na oficiálnom klubovom webe HKM. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies