Generálna riaditeľka UNESCO Irina Bokova navštívi Slovenskú republiku

NETKY.SK • 31 Máj 2012, 06:25 • 2 min
Generálna riaditeľka UNESCO Irina Bokova navštívi Slovenskú republiku

Generálna riaditeľka UNESCO Irina Bokova navštívi Slovenskú republiku - Politika Na pozvanie podpredsedu vlády a ministra zahraničných vecí SR uskutoční v dňoch 1. až 2.

slovakia

left justify in out

img

Na pozvanie podpredsedu vlády a ministra zahraničných vecí SR uskutoční v dňoch 1. až 2. júna 2012 oficiálnu návštevu v Slovenskej republike generálna riaditeľka UNESCO Irina Bokova. Ide o jej prvú návštevu na Slovensku od zvolenia do funkcie generálnej riaditeľky v roku 2009.
      Okrem prijatia u prezidenta SR Ivana Gašparoviča, Irina Bokova uskutoční pracovné stretnutia s podpredsedom vlády a ministrom zahraničných vecí SR Miroslavov Lajčákom, ministrom školstva, vedy, výskumu a športu SR Dušanom Čaplovičom a so štátnym tajomníkom Ministerstva kultúry SR Ivanom Sečíkom Generálna riaditeľka UNESCO počas svojej návštevy SR absolvuje aj rokovania s vedením Slovenskej technickej univerzity, s vedením Slovenskej akadémie vied a so zástupcami Slovenskej komisie pre UNESCO.
      Rokovania budú zamerané na prehĺbenie spolupráce medzi UNESCO a Slovenskou republikou najmä v oblasti kultúry, vzdelávania a vedy, ako aj na aktuálne aktivity Slovenska na pôde UNESCO.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona