Generálna prokuratúra stopla dohodu s otčimom utýranej Lucky

NETKY.SK • 6 August 2013, 06:23 • 2 min
Generálna prokuratúra stopla dohodu s otčimom utýranej Lucky

BRATISLAVA - Generálna prokuratúra stopla dohodu o vine a treste medzi prokuratúrou a Jurajom Hrotákom, ktorý sa priznal k utýraniu maloletej Lucie Luknárovej.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom televízia JOJ v relácii Noviny TV JOJ. Jurajovi Hrotákovi, ktorý sa priznal k zodpovednosti za smrť 5-ročného dievčatka, by po schválení dohody klesol trest z možných 15 na necelých päť rokov, informuje televízia JOJ.

Za smrť utýranej Lucky stíhajú aj jej matku Alexandru H. Najprv jej udelili sedemmesačný trest za neoprávnené poberanie prídavkov na mŕtvu Lucku. Tento trest si medzičasom odsedela vo väzbe. Teraz jej hrozí až osemročné väzenie. 

Luciu Luknárovú, ktorú utýrali a potom mŕtvu tri roky schovávali v byte, pochovali na ružinovskom cintoríne v Bratislave 4. apríla. Teraz by mala osem rokov. Päťročnú Luciu podľa vyšetrovateľov na smrť ubil jej otčim. Prípad sa dostal na verejnosť vlani v septembri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies