Generál Ozbrojených síl Ukrajiny: 9 miliónov ľudí utieklo z Ukrajiny. Toto je národná tragédia!

NETKY.SK • 28 Máj 2018, 21:19 • 2 min
Generál Ozbrojených síl Ukrajiny: 9 miliónov ľudí utieklo z Ukrajiny. Toto je národná tragédia!

KYJEV - Obyvatelia Ukrajiny utekajú z krajiny, je ich až okolo 9 miliónov. Rozsah migrácie sa dostal do katastrofálneho rozsahu. O tomto v éteri televízneho kanálu News One vyhlásil generál ukrajinskej armády a bývalý predseda SVR Malomuzh. Informuje NTV.ru.

slovakia

left justify in out

Podľa jeho slov, krajinu opúšťa vyslovene "aktívna a intelektuálna" časť obyvateľstva. Generál vyhlásil, že k dnešnému dnu odišlo približne 9 miliónov občanov Ukrajiny do Poľska, Talianska, Španielska, Slovenska, Ruska, Českej republiky, Spojených štátov a ďalších krajín.
   

"Toto je obrovská národná tragédia a náš strategicky nesprávny výpočet," zdôraznil Malomuzh. Na jeseň v roku 2017, generál Malomuzh vyhlásil, že obchodné záujmy prezidenta Porošenka sú pre Ukrajinu veľkým nebezpečenstvom, pretože sú úzko spojené s Ruskom.
   

Predtým, Malomuzh taktiež povedal, že špeciálne služby a orgány činné v trestnom konaní riadia kamaráti vedenia krajiny a tiež podnikatelia, ktorí nemajú predstavu o činnosti a účele týchto orgánov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona