Gene Simmons čelí žalobe za sexuálne obťažovanie

NETKY.SK • 8 December 2018, 07:58 • 2 min
Gene Simmons čelí žalobe za sexuálne obťažovanie

BRATISLAVA - Basgitarista a spevák americkej rockovej kapely Kiss Gene Simmons čelí žalobe za sexuálne obťažovanie. Šesťdesiatdeväťročného muzikanta zažalovala nemenovaná žena, ktorej podľa jej slov hudobník "silno položil ruku na jej vagínu".

slovakia

left justify in out

Incident sa vraj stal 6. decembra 2016 počas otvorenia jednej z jeho reštaurácií Rock & Brews, kde pracovala ako umývačka riadu. Žena uviedla, že Simmonsa nespoznala, no požiadal ju, aby sa s ním odfotila a práve v tom momente sa dotkol jej intímnych partií.

Dodala tiež, že videla, ako sa muzikant správal nevhodne aj k iným ženám, dotýkal sa ich vlasov a povedal im, aby si rozopli blúzky. Údajná obeť žiada proces s porotou a bližšie nešpecifikované odškodné. Simmons čelil podobným obvineniam aj v minulosti.

Vo štvrtok sa takisto objavila správa, podľa ktorej vo veku 92 rokov zomrela hudobníkova matka Flora Klein.

Kiss vznikli v roku 1973 v New Yorku a sú známi aj vďaka špecifickému make-upu a kostýmom. Debutovali o rok neskôr eponymným albumom, pričom odvtedy vydali ďalších 19 štúdioviek. Tá zatiaľ posledná s názvom Monster vyšla v roku 2012. Okrem toho majú na konte viacero živých nahrávok, kompilácií a 18. septembra 1978 všetci štyria pôvodní členovia vydali aj sólové albumy. Celosvetovo predali viac ako 100 miliónov kópií nahrávok. Vo formácii od jej vzniku pôsobia menovaný Gene Simmons (basgitara a spev) a Paul Stanley (gitara a spev), ktorých v súčasnosti dopĺňajú Tommy Thayer (gitara) a Eric Singer (bicie). Medzi ich najznámejšie skladby patria napríklad Rock And Roll All Nite, Shout It Out Loud, Beth, Detroit Rock City, Hard Luck Woman, Calling Dr. Love, Shock Me, I Was Made For Lovin' You, Forever či Psycho Circus, za ktorú získali v roku 1999 nomináciu na cenu Grammy. V roku 2014 ich uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies