GEFCO vytvára v Trnave desiatky nových pracovných miest

NETKY.SK • 7 Október 2016, 15:43 • 2 min
GEFCO vytvára v Trnave desiatky nových pracovných miest

TRNAVA – Spoločnosť GEFCO Slovakia, patriaca medzi päť najväčších logistických operátorov na Slovensku, a ktorá je jednotkou v logistike nových vozidiel, vytvorila pre svoju pobočku v Trnave 80 nových pracovných miest.

slovakia

left justify in out

Súvisia s rozšírením skladovacej plochy a zvýšením produkcie v trnavskej automobilke PSA Peugeot Citroën. V ďalšom roku by malo v rámci tejto pobočky pribudnúť ešte 100 až 120 miest. Cieľovou skupinou sú vodiči vysokozdvižného vozíka/skladníci. Informovala o tom manažérka ľudských zdrojov GEFCO Slovakia Zuzana Staníková.

 

V deviatich pobočkách GEFCO pracuje spolu 616 pracovníkov, najviac z toho v Trnave. V roku 2015 dosiahla spoločnosť obrat 133 miliónov eur, čo je o 17 % viac ako v roku predtým. Gefco otvorilo svoju pobočku na Slovensku v roku 2004 s cieľom zabezpečiť vstupnú logistiku pre novopostavenú automobilku v Trnave. Druhý dôvod bola požiadavka na zabezpečenie distribúcie nových vozidiel do siete dílerov značiek Peugeot a Citroën. Postupne sa pridali ďalší odberatelia mimo skupiny PSA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies