G.Depardieu nepríde na súd, kde má čeliť obvineniam z jazdy v opitosti

NETKY.SK • 8 Január 2013, 12:10 • 2 min
G.Depardieu nepríde na súd, kde má čeliť obvineniam z jazdy v opitosti

G. Depardieu nepríde na súd, kde má čeliť obvineniam z jazdy v opitosti - Celebrity Právnik francúzskeho herca Gérarda Depardieu oznámil, že jeho klient sa dnes nedostaví na súd v Paríži, kde má čeliť obvineniam z jazdy na motocykli pod vplyvom alkoholu v

slovakia

left justify in out

img

Právnik francúzskeho herca Gérarda Depardieu oznámil, že jeho klient sa dnes nedostaví na súd v Paríži, kde má čeliť obvineniam z jazdy na motocykli pod vplyvom alkoholu vlani v novembri. 

Právnik Eric de Caumont podľa agentúry AP vyhlásil, že jeho klienta novinári pred parížskym justičným palácom dnes neuvidia.

Svetoznámeho filmového herca (64) vlani v novembri polícia zadržala, keď spadol zo svojho skútra v severozápadnej časti Paríža.

Depardieu vyvoláva v posledných týždňoch polemiku aj z iných dôvodov: v sobotu 5. januára dostal na vlastnú žiadosť ruský pas od prezidenta Vladimira Putina.

Depardieu v decembri hrozil, že vráti francúzsky pas, keď ho premiér Jean-Marc Ayrault označil za "patetického" za rozhodnutie presťahovať sa do Belgicka. 

Herec totiž nesúhlasí s plánom francúzskej socialistickej vlády uvaliť 75-percentné dane na superbohatých Francúzov, a tak sa rozhodol pre Belgicko s nižšími daňami.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona