Gbúrová po chybách v 1. jazde zatiaľ na 26. mieste

NETKY.SK • 11 Február 2014, 07:49 • 2 min
Gbúrová po chybách v 1. jazde zatiaľ na 26. mieste

SOČI - od vyslaných redaktorov Petra Pašutha a Petra Mráza) - Slovenskej reprezentantke Viere Gbúrovej sa príliš nedarilo v pondelok v súťaži sánkarok na XXII. zimných olympijských hrách v Soči. V areáli Sanki patrí dvadsaťdvaročnej rodáčke z Gelnice po dvoch kolách 26. miesto.

slovakia

left justify in out

V prvej jazde bola v konkurencii 31 jednotlivkýň až na 27. pozícii. "Videl som len jej prvú jazdu, pretože som potom musel riešiť problémy jednej z dvojok. Mrzí ma Vierkina veľká chyba, ktorej sa dopustila," povedal pre agentúru SITA jej tréner Ľubomír Mick. 


V druhom kole dosiahla 23. najlepší čas a poskočila o jedno miesto na 26. priečku (+3,536). "Všetci sme sklamaní z prvej jazdy, v ktorej spravila veľké chyby a tomu zodpovedal aj jej čas a umiestnenie. V druhej išla celkom pekne, ale strata už bola veľká. Pred utorkovými ďalšími jazdami nevidím veľký priestor na zlepšenie. Budeme spokojní, ak predvedie podobné výkony ako v 2. kole," informoval agentúru SITA vedúci výpravy sánkarov SR na ZOH 2014 v Soči Walter Marx st. 

Vyvrcholenie súťaže sánkarok je na programe v utorok. Najbližšie k olympijskému zlatu má Nemka Natalie Geisenbergerová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona