Gazza vyrobil škandál ešte aj pri ďakovaní za pomoc

NETKY.SK • 25 November 2014, 10:15 • 2 min
Gazza vyrobil škandál ešte aj pri ďakovaní za pomoc

LONDÝN - Enfant terrible anglického futbalu Paul Gascoigne sa nemôže sťažovať na nedostatok podpory pri riešení svojich problémov s alkoholom.

slovakia

left justify in out

Pomocnú ruku mu podali toľkí, že v rozhovore pre denník The Sun na viacerých zabudol. Predstaviteľov svojho bývalého zamestnávateľa Tottenhamu Hotspur najviac zaskočil tvrdením, že londýnsky rival Arsenal, za ktorý nikdy nehral, v minulosti poskytol na jeho lekársku starostlivosť 50-tisíc libier.

 

"Chcem opraviť niektoré vyjadrenia zverejnené v The Sun. Pri ďakovaní som skončil nesprávnymi ľuďmi. Spôsobil som tým nedorozumenie, čo som nemal v úmysle. Hotspur a ich Fond zásluh celé roky financovali moju liečbu, vždy tu boli pre mňa," uviedol veci na správnu mieru 47-ročný "Gazza", ktorý si pohneval Tottenham aj sťažnosťou, že dostal košom pri žiadosti o vstupenky na štvrťfinále Ligy majstrov proti Realu Madrid v roku 2011. V skutočnosti mu vraj niekoľko rokov lístky zháňal jeho priateľ a bývalý kapitán Hotspur Gary Mabbutt. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies