Gavel získal s Bayernom už druhú trofej

NETKY.SK • 15 September 2014, 13:17 • 2 min
Gavel získal s Bayernom už druhú trofej

MULHOUSE - Basketbalista Anton Gavel získal so svojím novým zamestnávateľom Bayernom Mníchov už druhú trofej po príchode z konkurenčného tímu Brose Baskets Bamberg.

slovakia

left justify in out

Po triumfe na prípravnom turnaji Krombacher Challenge v nemeckom Hagene uspeli Bavori aj na kvalitne obsadenom podujatí vo francúzskom Mulhouse, kde sa zišli štyria účastníci Euroligy. Bayern tam síce v záverečnom súboji prehral s aténskym Panathinaikosom 75:85 (Gavel 8 bodov), čo bol jeho vôbec prvý nezdar v príprave, ale predtým zdolal Štrasburg 78:72 (Gavel 6) a srbskú Crvenu zvezdu Belehrad 96:70 (Gavel 10), čím si vydláždil cestu k turnajovej trofeji.

 

Dvadsaťdeväťročný strieľajúci rozohrávač Gavel, štvornásobný najlepší basketbalista SR (2005, 2010 - 2012) sa stal hráčom mníchovského klubu v júli tohto roka. Odchovanec Svitu podpísal s úradujúcim nemeckým šampiónom kontrakt na dva roky a okamžite sa stal členom základnej päťky mužstva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona