Gattusova reakcia na zmeny v AC: Vo futbale nie je miesto pre ženy

NETKY.SK • 5 December 2013, 10:12 • 2 min
Gattusova reakcia na zmeny v AC: Vo futbale nie je miesto pre ženy

MILÁNO - Bývalý taliansky reprezentant a stredopoliar AC Miláno Gennaro Gattuso sa postaral o poriadny rozruch, keď vyhlásil, že vo futbale nevidí miesto pre ženy.

slovakia

left justify in out

Niekdajší defenzívny štít "rossoneri" tak reagoval na posledné udalosti v milánskom veľkoklube, kde doterajší výkonný riaditeľ Adriano Galliani súhlasil so zotrvaním vo funkcii, pričom svoje povinnosti si bude deliť s dcérou majiteľa Silvia Berlusconiho Barbarou. "Myslím si, že niekto ako Galliani by si zaslúžil väčší rešpekt. Proste nemôžem vidieť ženy vo futbale. Nepáči sa mi, že to hovorím, no je to tak," citovala agentúra Reuters Gattusa.

Galliani minulý piatok vyhlásil, že po takmer 28 rokoch vo funkcii rezignuje. Hlavným dôvodom mal byť práve spor s Barbarou Berlusconiovou, ktorá povedala, že klub potrebuje novú filozofiu riadenia a čerstvú krv. Nikdy ale otvorene nežiadala Gallianiho odchod.

Dvojnásobný víťaz Ligy majstrov a majster sveta z roku 2006 Gattuso ukončil bohatú aktívnu kariéru vlani v drese Sionu. Vo švajčiarskom klube pôsobil krátko aj ako hrajúci tréner, no vo funkcii zotrval len 11 zápasov. Podobne dopadol aj jeho posledný angažmán v druholigovom Palerme. Na lavičke sicílskeho klubu vydržal šesť zápasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies