Gattusa zbavili obvinení z manipulácie zápasov

NETKY.SK • 2 September 2014, 15:52 • 2 min
Gattusa zbavili obvinení z manipulácie zápasov

CREMONA - Futbalovému majstrovi sveta 2006 Gennarovi Gattusovi už nehrozí trestné stíhanie, štátne zastupiteľstvo v Cremone zastavilo vyšetrovanie podozrení z ovplyvňovania zápasov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročného bývalého dlhoročného hráča AC Miláno od minuloročného decembra podozrievali zo "združovania sa so zločincami s úmyslom spáchať športové podvody." Policajti v prípade zadržali ďalšie štyri osoby. Podľa vyšetrovateľov neexistuje žiaden dôkaz, že by bol Gattuso zapletený do škandálu Calcioscommesse. Gattuso v súčasnosti trénuje grécky tím OFI Kréta.

 

Z podielu na stávkových machináciách bol podozrivý aj o dva roky starší bývalý defenzívny stredopoliar Cristian Brocchi. Gattuso a Brocchi mali byť v spojení so štyrmi osobami, ktoré v decembri zatkli na základe výsledkov vyšetrovania prokuratúry v Cremone. Polícia zadržala Salvatoreho Spadara, Cosima Rinciho, Fabia Quadriho a Francesca Bazzaniho, ktorého v predchádzajúcich výstupoch z tejto záležitosti označovali ako "Mr. X". Gattuso vraj bol v kontakte najmä s druhým spomenutým a Bazzanim. Polícia prehľadala Gattusovi dom. Dvojnásobný víťaz Ligy majstrov všetky obvinenia odmietal. 

 

Aféra pod názvom "Posledná stávka" sa podľa Talianov mala týkať 90 zápasov z rokov 2009 - 2013, medzi nimi duelov Juventusu Turín, AC aj Interu Miláno. Informácie zverejnil web Football Italia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies