Gasquet nenastúpi na finále exhibície AAMI Classic Kooyong

NETKY.SK • 10 Január 2014, 13:43 • 2 min
Gasquet nenastúpi na finále exhibície AAMI Classic Kooyong

MELBOURNE - Francúzsky tenista Richard Gasquet pre únavu odriekol svoj štart v sobotňajšom finále exhibičného turnaja AAMI Classic Kooyong v austrálskom Melbourne. Proti Tomášovi Berdychovi ho zastúpi Japonec Kei Nišikori, ktorého Čech vyradil vo štvrtkovom semifinále.

slovakia

left justify in out

Gasquet v piatok uspel v semifinálovom derby proti Gillesovi Simonovi, ktorý si za stavu 6:7 (4), 0:1 podvrtol pravý členok a nad jeho účasťou na melbournských grandslamových Australian Open visí otáznik. Samotného Gasqueta sužovala v ostatnom čase chrbtica, ale teraz skonštatoval, že už sa cíti lepšie.

"Je ťažké vidieť dobrého kamaráta v takomto stave. Dúfam, že to neovplyvní jeho štart na Australian Open," povedal Gasquet na margo krajanovej indispozície. Simon po nehode zistil, že v zákulisí nie je pripravený ľad na schladenie poškodeného miesta, a pomerne dlho čakal na pomoc fyzioterapeuta. Medzičasom si členok "umŕtvoval" prikladaním fľaše s nápojom. V 1. kole AO by mal čeliť Nemcovi Danielovi Brandsovi, Gasqueta vyzve niektorý z kvalifikantov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies