Gašparovič sa vrátil do Dukly Trenčín

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 18:10 • 2 min
Gašparovič sa vrátil do Dukly Trenčín

TRENČÍN - Novou posilou hokejovej Dukly Trenčín sa stal útočník Jakub Gašparovič.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný útočník sa tímu spod hradu Matúša Čáka upísal na jeden rok. Dukla v piatok odohrá prvý prípravný zápas pred novou sezónou, od 18.00 h doma hostí výber Francúzska do 23 rokov a Gašparovič by sa už mohol objaviť v zostave.


„V pondelok to ešte nebolo isté a nebol na ľade, ale boli sme s ním prakticky už dohodnutí. Dohodli sme sa tak, že nebude mať v zmluve klauzulu o tom, že môže počas sezóny odísť. Angažovali sme ho na to, aby ťahal útok a robil body. Myslím, že aj pre neho je to dobré, že vie, kde strávi celú sezónu a môže sa sústrediť len na hokej, na svoju hru a svoj tím,“ povedal na klubovom webe tréner a generálny manažér tímu Ján Kobezda.


Gašparovič je odchovancom Trenčína, v Dukle hrával až do sezóny 2012/2013. V jej závere odišiel do Medveščaku Záhreb. V ročníku 2013/2014 vyhral s kazašskou Karagandou ruskú Vyššiu ligu. Vlani sa vrátil do Trenčína, sezónu napokon dohral v Pardubiciach.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies