Gašparovič po 10 rokoch končí na poste prezidenta: Toto sú jeho najlepšie brepty!

NETKY.SK • 28 Marec 2014, 14:11 • 2 min
Gašparovič po 10 rokoch končí na poste prezidenta: Toto sú jeho najlepšie brepty!

BRATISLAVA – Už túto sobotu sa koná druhé kolo prezidentských volieb a Slovensko bude mať po desiatich rokov nového prezidenta. Ivan Gašparovič odchádza do dôchodku a Netky.sk Vám prinášajú výber jeho najväčších slovných prešľapov.

slovakia

left justify in out

Na poste hlavy štátu Slovenskej Republiky stál Ivan Gašparovič desať rokov. Za tento čas sa mu podarilo skomoliť veľa mien, názvov, ale aj celých viet. Niektoré sa stali legendárne, ako napríklad Organizácia spojených nádorov, alebo pápež Dominik XVI. Pripravili sme si pre Vás tie najlepšie, ktoré odzneli z úst prezidenta Slovenskej republiky Ivana Gašparoviča:

 

„Na druhej strane si myslím, že Slovensko niekedy, žiaľbohu, a niekedy je to aj chvalabohu, že žiaľbohu, že na Slovensku predsa len tá pracovná sila je ešte stále lacnejšia a teraz, chvalabohu, že je lacnejšia.“

 

„Tam to máte všetko biele na čiernom.“  – odpovedal na otázku, prečo nevymenoval prokurátora.

 

 

“Google slúži na rozhovory cez internet.” - odpoveď na otázku Zlatice Puškárovej, čo je Google.

 

 

„Rozhodnúť sa kandidovať do funkcie prezidenta hlavy štátu nikdy nie je jednoduché.“ – povedal počas oznámenia jeho opätovnej kandidatúry na prezidenta.

 

"Ja som veľmi rád, že aj v Organizácii spojených nádorov, názorov, spojených nádor, spojených národov, kde sa rozhoduje o veľmi dôležitých veciach, vždy nájdeme spoločnú reč."

 

 

„Ja som skoro 400 dní absolvoval cestami po Slovensku, čo je skoro jeden rok kompletne.“ – povedal v relácii TA3 v politike.

 

„Chcem vám poďakovať za podporu pri organizovaní stretnutia s novou hlavou katolíckej cirkvi pápežom Dominikom XVI.” (pápežom Bendiktom XVI.)

 

„Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu… ehm… Balkánu…“ – povedal na valnom zhromaždení OSN.

 

„Myslím sociálne a cítim sociálne a myslím národne.“ – oznámil po víťazstve vo voľbách.

 

"Sme tu sami, tak to môžem povedať. Aj keď nie som členom SMERu, v tejto pozícii som prakticky členom SMERu a môj neúspech bude neúspech SMERu a môj úspech bude úspech SMERu." – povedal počas prezidentskej kampane.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona