Gašparovič dostal od Kisku mail so žiadosťou o stretnutie

NETKY.SK • 10 Apríl 2014, 10:16 • 2 min
Gašparovič dostal od Kisku mail so žiadosťou o stretnutie

BRATISLAVA - Víťaz prezidentských volieb a budúca hlava štátu Andrej Kiska požiadal úradujúceho prezidenta Ivana Gašparoviča o stretnutie, zatiaľ však len elektronicky.

slovakia

left justify in out

"Elektronickou poštou prišla fotokópia listu," povedal dnes agentúre SITA hovorca prezidenta Marek Trubač. List, ktorý Andrej Kiska prezidentovi posielal, do kancelárie hlavy štátu ešte podľa Trubača neprišiel. "Keď príde, budeme sa ním zaoberať," dodal. Kiska sa chce s Gašparovičom stretnúť, aby spolu prebrali prechod prezidentského úradu. Súčasný prezident už oznámil, že ak Kiska o stretnutie s ním požiada, určite takéto stretnutie bude.

 

Občiansky kandidát Andrej Kiska sa stane prezidentom Slovenskej republiky 15. júna. V druhom kole prezidentských volieb podľa oficiálnych výsledkov získal 1 307 065 hlasov voličov. Súčasný premiér Robert Fico dostal 893 841 hlasov oprávnených voličov. Volebná účasť dosiahla 50,48 percenta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies