Gašparík skončil na lavičke ŠKF iClinic Sereď , novým trénerom nováčika sa stal Stromšík

NETKY.SK • 4 September 2018, 12:33 • 2 min
Gašparík skončil na lavičke ŠKF iClinic Sereď , novým trénerom nováčika sa stal Stromšík

BRATISLAVA - Michal Gašparík st. už nie je trénerom futbalového klubu ŠKF iClinic Sereď. Na lavičku nováčika najvyššej slovenskej súťaže 2018/2019 si sadne bývalý československý reprezentant Karel Stromšík. Informuje o tom portál mynitra.sme.sk.

slovakia

left justify in out

Michal Gašparík doviedol klub zo Serede v uplynulom ročníku k triumfu v II. lige a sľubne začal s mužstvom aj účinkovanie medzi domácou elitou. V ostatných troch kolách Fortuna ligy 2018/2019.však jeho zverenci nezískali ani bod, v 5. kole podľahli v Žiline 1:2 (hralo sa 18. augusta), následne "doma" v Nitre prehrali s Podbrezovou rovnako 1:2 (25. 8.)) a v sobotu 1. septembra v rámci 7. kola neuspeli v Dunajskej Strede a na Žitnom ostrove utrpeli s domácim FC DAC 1904 debakel 0:5. Vedenie klubu zo Serede pristúpilo k zmene šéfa realizačného tímu.

"Účastník Fortuna ligy mení hlavného trénera. ŠKF iClinic Sereď dnes oznámil, že ku dňu 4. septembra ukončil spoluprácu s hlavným trénerom Michalom Gašparíkom. Hlavným trénerom mužstva sa stáva Karel Stromšík," uvádza web mynitra.sme.sk s tým, že informáciu potvrdil podpisom športový riaditeľ klubu Roman Čavojský.

Šesťdesiatročný rodák z Nového Jičína Stromšík (nar. 12. apríla 1958) je bývalý brankár a reprezentant Československa, ktorý bol členom kádra na majstrovstvách sveta 1982. V pozícii trénera má za sebou pôsobenia v exotickej destináciach - Indii či Malajzii, ako asistent trénera účinkoval v Artmedii Petržalka či ruskom Krasnodare.

ŠKF Sereď po 7. kole najvyššej slovenskej súťaže figuruje na 8. mieste tabuľky so 7 bodmi (bilancia: 2 - 1 - 4, skóre 7:15), v najbližšom 8. kole Fortuna ligy privíta v Nitre v sobotu 15. septembra od 19.00 h MFK Zemplín Michalovce.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies