Gašpar: Aktéri sexu z videa tvrdia, že nešlo o znásilnenie

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 18:57 • 2 min
Gašpar: Aktéri sexu z videa tvrdia, že nešlo o znásilnenie

BRATISLAVA - Aktéri pohlavného styku na verejnosti, ktorý bol medializovaný prostredníctvom amatérskeho videa na serveri www.topky.sk, sú stíhaní za trestný čin výtržníctva.

slovakia

left justify in out

Na tlačovej konferencii o tom dnes informoval prezident Policajného zboru (PZ) SR Tibor Gašpar, ktorý zároveň oznámil, že obaja obvinení tvrdia, že nešlo o znásilnenie.
     

Polícia podľa jeho slov nepodávala o prípade doteraz bližšie informácie, lebo zisťovala IP adresu, z ktorej bolo video distribuované. "Dnes už túto informáciu máme, rovnako vieme, kde video vzniklo," povedal Gašpar. Cieľom polície je momentálne dospieť k svedeckej výpovedi autora videa. "Ten nám môže objasniť presné okolnosti tohto činu," vysvetlil Gašpar. 
     

"Na základe jeho výpovede budeme vedieť, ako presne kvalifikovať tento skutok, či naozaj išlo, alebo nešlo o dobrovoľný pohlavný styk," povedal policajný prezident. Polícia zatiaľ vec rieši ako trestný čin výtržníctva na verejne prístupnom mieste.
     

Približne polminútové video, zobrazujúce pohlavný styk muža a ženy, pripomínajúci znásilnenie, zverejnil v piatok 20. júna portál www.topky.sk. Na základe medializácie sa prípadom začala zaoberať prokuratúra i polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies