Gascoigne: Som rád, že mi diagnostikovali alkoholizmus

NETKY.SK • 9 Jún 2015, 10:44 • 2 min
Gascoigne: Som rád, že mi diagnostikovali alkoholizmus

LONDÝN - Bývalý hráč anglickej reprezentácie Paul Gascoigne pred premietaním filmu mapujúceho jeho futbalovú kariéru aj osobné problémy vyslovil radosť z toho, že mu diagnostikovali závislosť od alkoholu.

slovakia

left justify in out

"Nevedel som, čo sa so mnou deje, prečo sa zobúdzam ráno o piatej a hľadám niečo na pitie. To nebolo normálne," povedal podľa portálu goal.com 48-ročný "Gazza", ktorý sa do pamätí futbalových priaznivcov zapísal krásnym gólom do siete Škótska na ME 1996 a následnou oslavou presného zásahu v štýle "zubárskeho kresla".

 

"Ľudia, ktorí majú takýto problém, chcú často vedieť, či existujú nejaké lieky. Bola to úľava. Mám rád svoj život a som spokojný s tým, akým smerom sa teraz uberá," doplnil Gascoigne.

 

"Médiá o mne v posledných dvoch rokoch napísali strašné veci, ale bol som silný na to, aby som cez to dokázal preniesť. Priznávam, nemal som niekedy správny prístup k životu a niekedy natrafím na alkohol, ale nie sú to mesiac trvajúce flámy," skonštatoval na záver niekdajší hráč Newcastlu United, Tottenhamu Hotspur či Glasgowa Rangers, ktorý s Anglickom získal 4. miesto na MS 1990 v Taliansku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies