Gascoigne roztraseným prstom ukázal na bulvárne médiá

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 16:36 • 2 min
Gascoigne roztraseným prstom ukázal na bulvárne médiá

LONDÝN - Anglický futbalový bohém Paul Gascoigne v stredu pred Najvyšším britským súdom pri výpovedi v rámci kauzy nelegálnych pracovných metód tabloidov našiel práve v prenasledovaní novinármi jedno z vysvetlení svojho sklonu k nadmernému pitiu.

slovakia

left justify in out

Vyhlásil, že k poháriku ho posotili strach a nedôvera voči okoliu vrátane toho najbližšieho.

 

"A ľudia sa pozastavujú nad tým, prečo sa zo mňa stal alkoholik..." vyčítavo podotkol 47-ročný Gascoigne a ukázal prstom na bulvár: "Tí ľudia rozvrátili môj život." 

 

Štyri roky po afére, ktorá sa týkala impéria Ruperta Murdocha, sa justičné orgány tentoraz zaoberajú odpočúvaniami a špicľovaním konkurenčnej mediálnej skupiny Trinity Mirror. Firma pripustila protizákonné prieniky do súkromia celebrít a senát rieši žiadosť ôsmich uchádzačov o odškodné za príkoria. 

Jeden z najtalentovanejších anglických futbalistov v histórii Gascoigne dlhodobo má problémy so závislosťou. Prvé prípady sa objavili už koncom 90. rokov minulého storočia. "Gazza" pomohol Angličanom k semifinálovej účasti na majstrovstvách sveta 1990 v Taliansku. Do pamäti fanúšikov sa zapísal aj famóznym gólom do siete Škótska počas európskeho šampionátu 1996 na domácej pôde. Za Anglicko odohral dovedna 57 zápasov a dal v nich 10 gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies