Gary Barlow sa rozhodol zmeniť svoj život, teraz každý deň medituje

NETKY.SK • 13 November 2018, 09:03 • 2 min
Gary Barlow sa rozhodol zmeniť svoj život, teraz každý deň medituje

BRATISLAVA - Britský spevák Gary Barlow každý deň medituje.

slovakia

left justify in out

Člen skupiny Take That to prezradil v rozhovore s moderátorkou Fearne Cotton v jej relácii Happy Place. "Každý deň čítam alebo si ľahnem na zem a pustím si nejakú hudbu. Milujem meditáciu. Čas je veľmi dôležitý. Nikdy sa nezastavíme. Skúste si ľahnúť na zem, dať si nohy na pohovku, pustite si nejakú klasickú hudbu alebo niečo, čo vás prenesie na 30 minút niekam inam z tohto sveta," povedal 47-ročný spevák.

 


Rodák z mesta Frodsham tiež uviedol, že podstúpil detoxikáciu organizmu pod dohľadom sestier Hemsleyových, ktoré sa venujú zdravej životospráve. "Pil som približne 19 káv denne s kvantom cukru. Povedali mi, 'Dáme ti polievku, ktorá za tri dni zbaví tvoje telo všetkého'. Cítil som sa ako na LSD, ako keby som chodil po marshmallow a zrazu som prestával vidieť. Bolo to také zlé, pretože som bol od tých vecí príliš dlho závislý," vyjadril sa.

 


Gary Barlow sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorá vznikla v roku 1990 a spolu s ním ju tvorili Mark Owen, Howard Donald, Jason Orange a Robbie Williams. V súčasnosti v zostave spolu s Barlowom pôsobia už len Donald a Owen. Barlow sa podieľal na všetkých ôsmich albumoch formácie. Na konte má aj sólové počiny Open Road (1997), Twelve Months, Eleven Days (1999), Sing (2012) a Since I Saw You Last (2013). V roku 2012 dostal od kráľovnej Alžbety II. Rad britského impéria OBE. Na konte má šesť Ivor Novello Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies