Gareth Bale sa odmietol vrátiť do Madridu, rozhneval si vedenie klubu

NETKY.SK • 13 Október 2015, 18:59 • 2 min
Gareth Bale sa odmietol vrátiť do Madridu, rozhneval si vedenie klubu

MADRID – Španielsky veľkoklub Real Madrid nie je spokojný s prístupom Garetha Balea, ktorý sa odmietol vrátiť do Madridu pred koncom kvalifikácie. Správu priniesol anglický denník Mirror.

slovakia

left justify in out

Denník tvrdí, že šéfovia Los Blancos boli nahnevaní, keď sa Bale rozhodol zostať s reprezentáciou Walesu pre dnešný zápas s Andorou napriek tomu, že sa už kvalifikovali na Euro 2016. Wales si zabezpečil účasť na záverečnom turnaji Euro 2016 ešte v zápase proti Bosne, aj keď prehrali. Ostatné výsledky v skupine totiž hrali v ich prospech a posunuli Wales do Francúzska.

Madrid žiadal hráča, aby sa vrátil do Španielska, kde by si moho oddýchnuť pred víkendovým ligovým zápasom proti Levante. Bale sa však odmietol vrátiť a povedal, že sa chce zúčasniť záverečných osláv v Cardiffe.

Tréner Realu Madrid Rafa Benítez si myslí, že by pre hráča bolo lepšie, keby odpočíval, keďže sa len nedávno vrátil na trávnik po mesačnom zranení. Bale má však na vec evidentne iný názor.

Cristiano Ronaldo dostal od trénera rovnakú požiadavku a podriadil sa jej. Možno aj to hovorí o rozdielnom prístupe a profesionalite...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies