Gareth Bale je opäť mimo hry, nezahrá si niekoľko týždňov

NETKY.SK • 4 Október 2017, 09:39 • 2 min
Gareth Bale je opäť mimo hry, nezahrá si niekoľko týždňov

MADRID - Waleský futbalový reprezentant Gareth Bale si musí opäť nútene oddýchnuť. Dvadsaťosemročný rodák z Cardiffu bude pre zranenie lýtkového svalu pauzovať minimálne mesiac. Podľa portálu denníka AS dĺžku absencie stanovil lekársky štáb waleského národného mužstva, ktoré tak bude musieť odohrať októbrové duely kvalifikácie MS 2018 proti Gruzínsku a Írsku bez svojej najväčšej hviezdy.

slovakia

left justify in out

Hráč Realu Madrid sa zranil minulý týždeň v zápase Ligy majstrov v Dortmunde (3:1), kde strelil jeden z gólov "bieleho baletu". Klubový tréner Zinedine Zidane následne nemohol využiť jeho služby vo víkendovom stretnutí proti Espanyolu Barcelona (2:0).

 

Ak by sa potvrdila prognóza mesačnej pauzy, Bale by vynechal šesť zápasov Realu Madrid - dva v LM proti jeho bývalému klubu Tottenham Hotspur, zápas Copa del Rey s Fuenlabradou aj tri duely La Ligy proti Getafe, Eibaru a Girone.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies