García sa vzdal opasku The Ring v ľahkej welterovej váhe

NETKY.SK • 14 August 2015, 18:42 • 2 min
García sa vzdal opasku The Ring v ľahkej welterovej váhe

LOS ANGELES - Americký profesionálny boxer Danny García sa po prestupe do welterovej hmotnostnej kategórie vzdal titulu magazínu The Ring v ľahkej welterovej váhe.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák z pennsylvánskej Philadelphie debutoval vo svojej novej divízii v prvý augustový deň tohto kalendárneho roka, keď si technickým knokautom poradil s krajanom, o päť rokov starším Pauliem Malignaggim.


Práve po tomto nedávnom triumfe sa špecializovaný portál Bad Left Hook pustil do mytologickej analýzy "Swifta" Garcíu: "Nie je to jeho chyba. V 31 profesionálnych súbojoch ani raz neprehral, takže nastal čas, aby sme vzali do úvahy fakty. Nemá skryté slabiny, pretože nevýhodou preňho je kompletný jeho štýl. Bez výnimočnej rýchlosti, sily, vytrvalosti či energie sa prepracoval na piedestál jedného z najťažších športov na svete. Ak od športovcov očakávame, že budú lepší než ľudia, potom Danny García je náš Herkules - smrteľník, čo sa stal bohom. Treba ho začať oslavovať."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona