Garbage zverejnili skladbu The Chemicals

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 12:32 • 2 min
Garbage zverejnili skladbu The Chemicals

LOS ANGELES - Americko-škótska kapela Garbage zverejnila skladbu The Chemicals, ku ktorej zároveň ponúkla aj videoklip. Na piesni sa podieľal aj spevák a gitarista losangeleského zoskupenia Silversun Pickup Brian Aubert. Formácia na čele so škótskou speváčkou Shirley Manson nahrala pieseň pre Record Store Day, ktorý tento rok pripadol na 18. apríla.

slovakia

left justify in out

V spomínanom čiernobielom videoklipe je možné vidieť odviazanú zabávajúcu sa a tancujúcu mládež v klube. O réžiu videa sa postarala Sophie Muller, s ktorou spolupracovali napríklad aj Gwen Stefani, OneRepublic, Pink, Rihanna, Alicia Keys, Beyoncé, No Doubt, Blur, Coldplay, The Raconteurs, The Kills a množstvo ďalších.


Garbage vznikli v prvej polovici 90. rokov minulého storočia a na konte majú päť štúdiových nahrávok - Garbage (1995), Version 2.0 (1998), Beautiful Garbage (2001), Bleed Like Me (2005) a Not Your Kind Of People (2012). Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Only Happy When It Rains, Stupid Girl, Milk, I Think I'm Paranoid, Push It, Androgyny, Why Do You Love Me či The World Is Not Enough. Vyslúžili si sedem nominácií na Grammy, no ani jednu sa im nepodarilo premeniť na víťazstvo. Formácia v súčasnosti pripravuje pre fanúšikov a fanúšičky knihu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies