Garbage predstavili videoklip k skladbe Empty

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 15:02 • 2 min
Garbage predstavili videoklip k skladbe Empty

NEW YORK - Americká rocková skupina Garbage zverejnila videoklip k skladbe Empty. Za hudobným videom stojí americký režisér Samuel Bayer.

slovakia

left justify in out

Pieseň Empty pochádza z albumu Strange Little Birds, ktorý kapela plánuje vydať 10. júna. Album uvedú na trh cez vlastné vydavateľstvo Stunvolume Records.


Garbage vznikli v prvej polovici 90. rokov minulého storočia a na konte majú päť štúdiových nahrávok. Na hudobnej scéne debutovali eponymným albumom z roku 1995, nasledovali nahrávky Version 2.0 (1998), Beautiful Garbage (2001), Bleed Like Me (2005) a Not Your Kind Of People (2012). Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Only Happy When It Rains, Stupid Girl, Milk, I Think I'm Paranoid, Push It, Androgyny, Why Do You Love Me či The World Is Not Enough. Vyslúžili si sedem nominácií na Grammy, no ani jednu sa im nepodarilo premeniť na víťazstvo. Formáciu tvoria Shirley Manson (spev), Butch Vig (bicie), Steve Marker (gitara, klávesy) a Duke Erikson (basgitara).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies