Gantnerová po zranení opäť trénuje

NETKY.SK • 25 Október 2013, 12:54 • 2 min
Gantnerová po zranení opäť trénuje

BRATISLAVA - Slovenská reprezentantka v alpskom lyžovaní Jana Gantnerová po zranení kolena opäť začala s tréningovým procesom v posilňovni.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročná rodáčka z Kežmarku o tom informovala na svojom oficiálnom profile na Facebooku a pridala aj fotografiu. Jana Gantnerová si poškodila chrupavku v ľavom kolene počas tréningu na ľadovci v rakúskom Hintertuxe 8. októbra. "Ako optimistka sa na to pozerám tak, že väzy sú v poriadku a stihnem ešte kvalitný slalomový tréning pred prvým štartom sezóny v Levi," napísala mladá Slovenka na sociálnej sieti deň po zranení.

Účastníčka ZOH v rokoch 2006 a 2010 sa na nasledujúcu sezónu, ktorej vrcholom budú Hry XXII. zimnej olympiády v ruskom Soči, pripravovala v Južnej Amerike. V Argentíne absolvovala tri štarty v Juhoamerickom pohári, v obrovskom slalome skončila dvakrát štvrtá, v slalome ju o pódiové umiestnenie obral "špicar" na poslednej bránke. Doterajšie maximum Jany Gantnerovej v seriáli Svetového pohára je 16. miesto v superkombinácii z februára 2013 vo francúzskom stredisku Méribel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona