Gandolfini odkázal 50 000 dolárov priateľovi s autistickým synom

NETKY.SK • 9 Júl 2013, 11:39 • 2 min
Gandolfini odkázal 50 000 dolárov priateľovi s autistickým synom

BRATISLAVA - Zosnulý americký herec James Gandolfini odkázal v poslednej vôli 50-tisíc dolárov (v prepočte takmer 39-tisíc eur) svojmu priateľovi z vysokej školy Dougovi Katzovi, ktorého 12-ročný syn Andrew trpí autizmom. Katz to uviedol v rozhovore pre denník New York Post s tým, že ho o tom minulý týždeň informovala vdova po Gandolfinim Deborah Lin.

slovakia

left justify in out

"Bol som z toho v šoku. Jim je strážnym anjelom môjho syna, pomáhal mu vždy, keď mohol. Kupoval mu výživové doplnky, čokoľvek, čo Andrew potreboval, aby mohol mať lepší život. Platil mu aj hodiny telocviku. Vždy sa pýtal, ako môže pomôcť a čo sa dá pre Andrewa ešte spraviť. A vždy to myslel úprimne. Radšej ako mať tieto peniaze by som však bol, keby bol Jim nažive. Bol to ten najmilší človek na svete," vyhlásil Katz s tým, že peniaze od zosnulého herca vloží do zvereneckého fondu. Gandolfini zanechal väčšinu svojho majetku v hodnote 45,1 milióna dolárov (takmer 35,1 milióna eur) svojmu 13-ročnému synovi Michaelovi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies