GAMING Steam spustil indie herný festival a prináša nové zmeny

NETKY.SK • 26 Február 2022, 16:00 • 2 min
GAMING Steam spustil indie herný festival a prináša nové zmeny

Herná distribučná platforma Steam ponúka na vyskúšanie stovky indie hier. V marci prichádzajú nové zmeny, ktoré sa dotýkajú zliav. Pozrime sa na nové informácie hernej konzoly Steam Deck.

slovakia

left justify in out

Teraz je ten správny čas na vyskúšanie nových herných titulov. Next Fest je festival indie hier, ktorý sa začal 21. 2. 2022 a bude pretrvávať 7 dní na platforme Steam. Hráči majú možnosť vyskúšať demo verziu stoviek prichádzajúcich hier od nezávislých herných vývojárov.

 

 

Online festival, kde nie sú žiadne žiadne kapacitné obmedzenia. Herná platforma ponúka bohatý program online streamov, ktoré vo väčšine prípadov poskytujú herní vývojári. Hráči majú možnosť komunikovať s vývojármi vďaka online streamom. Nové a netradičné hry môžete vyskúšať do 28. 2. 2022.

 

Spoločnosť Valve vopred informuje o zmenách pravidiel týkajúcich sa predaja hier a určovania zliav. Nové pravidlá ovplyvňujú frekvenciu a percentuálnu hodnotu, s akou môžu vývojári a vydavatelia zľaviť svoje hry. Spomínané zmeny pravidiel boli pôvodne uvedené začiatkom mesiaca, zdieľala plány na skrátenie tohto obdobia zo 6 týždňov na 4. Teraz spoločnosť Valve odhalila úplný zoznam zmien pravidiel, ktoré nájdete na oficiálnej stránke.

 

Častejšie uvedenie zliav obľúbených hier poteší mnoho hráčov. No zároveň už neuvidíme zľavy, ktorých hodnota je pod 10 %. Niektoré herné tituly využívali nízke zľavnenie, aby sa zobrazili v kategórii zľavnené.

 

img

 

Herná konzola Steam Deck je oficiálne tu! Dátum 25. február bol nastavený na rozosielanie e-mailov pre prvých používateľov, ktorí si rezervovali spomínanú hernú konzolu od spoločnosti Valve. Hráči, ktorí si ju rezervovali, budú mať 3 dni na dokončenie objednávky. Ak by tento proces nestihli, tak ich rezervácia prepadne a presunie sa k ďalším hráčom, ktorí sú v zozname čakateľov.

 

 

Prvé balíky obsahujúce hernú konzolu by mali byť na ceste už 28. februára a ďalšie potvrdzujúce e-maily by mali byť rozosielané pravidelne na týždennej báze. Embargo pre recenzujúce médiá pretrváva do 25. februára, čo znamená, že prvé dojmy a recenzie by mali byť dostupné už čoskoro.

 

Prvé informácie o Deck Verified: Pozrite si prehľad o stave kompatibility hier na zariadení Steam Deck

 

img

 

Chceli by ste vidieť rozloženie komponentov, alebo vedieť o presných rozmeroch hernej konzoly Steam Deck? Ešte pred kúpou hernej konzoly máte možnosť vytlačiť si jej presný model na 3D tlačiarni. K dispozícii sú modely vo viacerých formátoch: CAD, STP a STL. Kresby sú vo formáte DWG. Súbory sú dostupné online k stiahnutiu.

 

Možno vás zaujme:



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies