GAMING Sonic 2 láme rekordy! Pár tipov na seriály a filmy zo sveta hier

NETKY.SK • 24 Apríl 2022, 16:00 • 2 min
GAMING Sonic 2 láme rekordy! Pár tipov na seriály a filmy zo sveta hier

Pokračovanie ďalšieho dobrodružstva modrého ježka Sonica zaznamenalo najväčšiu premiéru všetkých čias pre film s hernou tematikou.

slovakia

left justify in out

Modrý ježko Sonic naozaj zažiaril na filmovom plátne, pretože Sonic the Hedgehog 2 vo svojom domácom debute zarobil 71 miliónov dolárov. Predaj vstupeniek nastavil nový rekord pre filmy zo sveta hier a nahradil víkendový rekord, ktorý vytvoril jeho predchodca Sonic the Hedgehog z roku 2020. Prvý film zarobil 58 miliónov dolárov počas prvých troch dní od uvedenia.

 

 

Sonic the Hedgehog 2 prináša Bena Swartsa ako Sonica (hlas) a Jima Carreyho ako Dr. Robotnicka (Doktor Eggman).

 

 

Uvažuje sa aj nad tretím pokračovaním, no mnoho závisí aj od Jima Carreyho, ktorý prednedávnom ohlásil, že končí na filmovej scéne. Ak by to bola naozaj pravda a Jim Carrey by sa už na filmové plátna nevrátil, tak by ho nemal kto nahradiť. „Ani by sme sa o to nepokúšali,“ hovorí producent Neal H. Moritz.

 

 

Viac k téme: Jim Carrey má v pláne užiť si svoj dôchodok

 

Televízne seriály z herného sveta, ktoré si môžete pozrieť už dnes:

 

Na streamovacej platforme Netflix ich je zopár ihneď k dispozícii. K televíznym sériam zo sveta hier, ktoré určite odporúčame, patrí Arcane, ktorý poteší najmä hráčov League of Legends.

 

 

Ďalej môžeme jednoznačne odporučiť Cuphead. Ak máte radi z detstva kreslené rozprávky, tak túto skvele prerobenú animovaná tv sériu,  si jednoducho zamilujete už  na prvý pohľad. Hudba je rovnako famózna 10/10.

 

 

Na zozname nesmie chýbať Zaklínač (The Witcher). Novými dobrodružstvami vás bude sprevádzať Geralt z Rivie. Pre nadšencov máme skvelú správu, pretože na tretej sezóne sa pracuje.

 

 

V rámci kinematografie sa môžeme tešiť na:

 

Dobrodružstvo Nathana Draka vo filme Uncharted. Postupne odhaľuje cestu do Zlatého mesta v El Dorade.

 

 

Legendárny Mario rovnako zavíta do filmového sveta. Doteraz nebolo uvedených mnoho informácií, no tešiť sa môžeme na animovaný film od štúdia Illumination.

 

 

Rovnako sa môžeme tešiť na prerobenie herného sveta z PlayStation:

 

Ghost of Tsushima

 

 

Last of Us

 

 

Možno vás zaujme: GAMING Epic Games a Lego spoja sily, aby vybudoval metaverzum



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies